Biznis coaching

Biznis coaching

Koji je vaš najveći cilj u poslu? Šta je to što čini vaše snove, vašu idealnu firmu, savršenu poziciju, tim iz snova?

Ako se setite svojih najvećih dostignuća, iz bilo kog perioda života, kakvi ste tada bili, kako ste se osećali?
Kada pomislite na sebe i svoje uspehe, koja je prva stvar koju vidite pred očima?

Dakle, sve te sposobnosti za vrhunske rezultate – imate. Ako mislite da ih nemate, opet ih imate, samo ste zatvorili tu fioku i zaključali je, ali i ona ima ključ. Taj ključ krije se u coachingu.

Poslovni coaching je proces u kome prvenstveno kroz razgovor dve osobe, klijenta i coacha, dolazi do izgradnje poverenja i u tom odnosu coach kroz tehnike i pitanja pomaže klijentu da pronađe svoj jedinstveni način da postigne vrhunske rezultate, motivaciju i izbore, bez obzira o kojoj se poziciji ili poslovnoj situaciji radi.

Ovakva vrsta rada primenjuje se i na rad sa rukovodiocima kroz proces Leadership coaching, u kome vođa postavlja svoje ciljeve, proverava ih i unapređuje sebe i svoj tim stvarajući tako tim visokih performansi (High Performing Team). Svi zaposleni ili članovi tima znaju da rade svoj posao, imaju svoje talente, snage, sposobnosti. Od lidera zavisi 20% magije koju će napraviti da njegov tim bude vrhunski.

Ko je za vas bio VAŠ najbolji lider? Šta ga je razlikovalo od drugih? Šta vam je još potrebno da biste vi bili kao on/ona? Koje sposobnosti imate, a na kojima biste voleli da još radite? Najbolje odgovore možete da dobijete kroz naš prvi susret.

Za svaku vrstu susreta, koristim oba načina povezivanja, on-line i uživo, u zavisnosti od situacije, blizine i potreba klijenta. Svaki od susreta moguće je uraditi i na srpskom i na engleskom jeziku. Podrška našem radu je i on-line platforma e2grow.

Coaching je putovanje, a ne savetovanje ili učenje.

Prijavi se za ovaj program!

Kontaktiraj me za više detalja.

Kontakt

KONTAKT

Želite da unapredite svoj posao, tim, postignete veće lično zadovoljstvo?
Vaš prvi korak ka uspehu je naš prvi susret.

Moonlight TC – Lola Tomić
Raška Dimitrijevića 27
11070 Novi Beograd, Srbija
PIB: 112003039
Tel: +381601407008

© Lola Tomić. Sva prava zadržana.